Ідзе гаворка аб малаке, напоях, шакаладзе, марожаным альбо сырах – наш партнэр, кампания «Trubatec GmbH” (спасылка на http://www.trubatec.de), цягам шмат гадоў вырабляе на замову і пастаўляе па ўсяму свету абсталяванне для вырабніцтва вадкіх і пастападобных прадуктаў харчавання.

Свой шматгадовы досвед у галіне вытворчасці харчовага/малочнага абсталявання для нашых многолетний опыт в области производства пищевого / молочного оборудования для наших міжнародных кліентаў мы паспяхова аб’ядноўваем з ужываннем высокаякаснай арматуры і кампанентаў, а таксама якаснага інжынырынга «Зроблена ў Нямеччыне».

Мы пастаўляем усё: ад арматуры да поўнакамплектнага малакозавода і падбяром абсталяванне, аптымальна падыходзячае да Вашага прадпрыемства

 

Мы пастаўляем выключна высокаякаснае абсталяванне ўласнага вырабніцтва і добра зарэкамендаваўшых сябе вытворцаў

Мы прапануем лініі для вырабніцтва самай разнастайнай малочнай прадукцыі

  • Цэльнае малако
  • Тварог
  • Сыр
  • Сучасныя вітальныя прадукты
  • Дзіцячае харчаванне
  • Гамагенізаванае малако
  • Ёгурт
  • Масла
  • Дэсэрт
  • Сухое малако
  • Пахта
  • Keфір
  • Вяршкі
  • Ражанка

Сыраробнае абсталяванне

Сорт Сухое рэчыва (СР) у % Час паспявання
Цвёрды сыр (напрыклад, швейцарскі) каля 60 – 6 ад 2 да 8 месяцаў
Луставы сыр (напрыклад, Гауда) каля 50 – 60 5 тыдняў
Паўцвёрды луставы сыр (напрыклад, вяршковы сыр) каля 45 – 50 ад 3 да 5 тыдняў
Мяккі сыр (напрыклад, Бры, Камамбер) каля 35 – 45 2 тыдні
Малады сыр (напрыклад, тварог) 20 паспявання не патрабуецца

Сыразавод невялікай прадукцыйнасці

Базавая прадукцыя:

3.000 кг луставага сыру

2.000 кг мяккага сыру

каля 1.000 л вяршкоў

                 масла

Mалочный сэпаратар

Прадукцыйнасць 12.500 л/г, самоочищающийся

Басэйн для рассолу

З аўтаматычнай загрузкай пры дапамозе ланцуговага пад’ёмнага механізму.

Склад для паспявання сыру

З паўаўтаматычнай загрузкай пасродкам напольнага пагрузачна-разгрузачнага транспартнага сродку

Калі вы зацікаўлены даведацца больш пра нашыя магчымасці ці жадаеце атрымаць камерцыйную прапанову, выкарыстайце фармуляр для зваротнай сувязі.