Ідзе гаворка аб малаке, напоях, шакаладзе, марожаным альбо сырах – наш партнэр, кампания «Trubatec GmbH” (спасылка на http://www.trubatec.de), цягам шмат гадоў вырабляе на замову і пастаўляе па ўсяму свету абсталяванне для вырабніцтва вадкіх і пастападобных прадуктаў харчавання.
Свой шматгадовы досвед у галіне вытворчасці харчовага/малочнага абсталявання для нашых многолетний опыт в области производства пищевого / молочного оборудования для наших міжнародных кліентаў мы паспяхова аб’ядноўваем з ужываннем высокаякаснай арматуры і кампанентаў, а таксама якаснага інжынырынга «Зроблена ў Нямеччыне».
Мы пастаўляем усё: ад арматуры да поўнакамплектнага малакозавода і падбяром абсталяванне, аптымальна падыходзячае да Вашага прадпрыемства
Мы пастаўляем выключна высокаякаснае абсталяванне ўласнага вырабніцтва і добра зарэкамендаваўшых сябе вытворцаў
Мы прапануем лініі для вырабніцтва самай разнастайнай малочнай прадукцыі
- Цэльнае малако
- Тварог
- Сыр
- Сучасныя вітальныя прадукты
- Дзіцячае харчаванне
- Гамагенізаванае малако
- Ёгурт
- Масла
- Дэсэрт
- Сухое малако
- Пахта
- Keфір
- Вяршкі
- Ражанка
Сыраробнае абсталяванне
Сорт | Сухое рэчыва (СР) у % | Час паспявання |
Цвёрды сыр (напрыклад, швейцарскі) | каля 60 – 6 | ад 2 да 8 месяцаў |
Луставы сыр (напрыклад, Гауда) | каля 50 – 60 | 5 тыдняў |
Паўцвёрды луставы сыр (напрыклад, вяршковы сыр) | каля 45 – 50 | ад 3 да 5 тыдняў |
Мяккі сыр (напрыклад, Бры, Камамбер) | каля 35 – 45 | 2 тыдні |
Малады сыр (напрыклад, тварог) | 20 | паспявання не патрабуецца |
Сыразавод невялікай прадукцыйнасці
Базавая прадукцыя:
3.000 кг луставага сыру
2.000 кг мяккага сыру
каля 1.000 л вяршкоў
масла
Mалочный сэпаратар
Прадукцыйнасць 12.500 л/г, самоочищающийся
Басэйн для рассолу
З аўтаматычнай загрузкай пры дапамозе ланцуговага пад’ёмнага механізму.
Склад для паспявання сыру
З паўаўтаматычнай загрузкай пасродкам напольнага пагрузачна-разгрузачнага транспартнага сродку